O nama

Auto centar Bahnjik servis je za održavanje i popravak svih marki osobnih i dostavnih vozila, koji pruža visokokvalitetnu uslugu po pristupačnoj cijeni, uz krajnji cilj – zadovoljstvo klijenata.

Povijest poduzeća BAHNJIK d.o.o. seže do 1997. godine, kada je Vlado Bahnjik, vlasnik poduzeća, otvorio prodavaonicu autodijelova. Poduzeće se razvijalo i u tom obliku uspješno poslovalo sve do 2004. godine, kada se vlasnik odlučuje na proširenje djelatnosti te otvara Auto centar Bahnjik – servis za popravak osobnih i dostavnih vozila. Otvaranje servisa rezultat je dugogodišnje želje i ljubavi vlasnika prema automehanici te potražnje tržišta za kvalitetnim servisom kojemu će na prvom mjestu biti zadovoljstvo klijenata.

Uz servis i održavanje vozila, Auto centar Bahnjik 2005. godine proširuje ponudu svojih usluga i na ugradnju plinskih instalacija u vozila te punionicu auto plina. Od iste godine postajemo ovlašteni servis za ugradnju Lovato LPG opreme u vozila.

Tijekom ove 21 godine Auto centar Bahnjik je izgradio ugled o kojem svjedoče brojni dugogodišnji stalni klijenti. Svoj uspjeh gradimo na visokoj stručnosti, profesionalnosti, tehničkoj opremljenosti i individualnom pristupu. Cilj nam je vrhunska usluga za svakog klijenta.

Upoznajte naš tim

Vlado Bahnjik

direktor

Ivana Bahnjik

poslovođa

Ivan Mačković

mehatroničar / vozač

Kornelija Mačković

računovođa

Zdenko Hucman

automehaničar

Josip Ilinović

automehaničar

Dalibor Mutka

automehaničar

Dražen Vondraček

automehaničar

Close Menu